Pompierii argeşeni au intervenit, joi după-amiază, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o instalaţie de producţie de oxigen. Primele date arătau că focul a cuprins spaţiul în care se afla un compresor, pe o suprafaţă de 15 metri pătraţi. Pompierii au reuşit să stingă incendiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Argeş a anunţat că incendiul a fost lichidat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform ISU Argeş, incendiul a fost anunţat la o instalaţie de producţie de oxigen, pe strada Depozitelor din municipiul Piteşti. Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.
 
Oficiali ai ISU Argeş au precizat pentru News.ro că incendiul a cuprins un compartiment care adăpostea un compresor, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi. 
 
Incendiul a fost localizat, fiind evitată astfel extinderea flăcărilor la o hală din apropiere, iar la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru lichidarea acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.