Un incendiu a avut loc, vineri dimineaţă, într-un bloc din municipiul Câmpulung, pompierii intervenind pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Informaţii iniţiale indicau că este vorba despre o explozie urmată de incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Incendiul izbucnit vineri la etajul al patrulea al unui bloc din Câmpulung a fost cauzat, cel mai probabil, de o ţigară lăsată aprinsă. NU a fost vorba despre o explozie, însă au fost degajări mari de fum. 
 
„În urma verificărilor efectuate de pompieri, s-a constat că a fost vorba de un incendiu care  a distrus diverse obiecte şi câteva produse de papetărie depozitate în balconul locuinţei. Din cauza temperaturii ridicate s-au spart geamurile de la balcon, fapt care ar fi creat impresia unei explozii”; transmite ISU Argeş.
La momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau trei persoane, care au ieşit înainte să ajungă fumul în încăperi. 
La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la nivelul balconului, iar apartamentul era inundat cu fum, iar acesta nu a pătruns şi pe casa scării.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, deflagraţia s-a produs într-un bloc fin cartierul Grui, în balconul unui apartament situat la etajul al patrulea. 
La faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul Câmpulung şi a fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş pentru asistenţa medicală la nevoie.
Până la ora transmiterii acestei ştiri nu sunt date privitoare la existenţa unor victime. De asemenea, nu se cunoaşte, deocamdată cauza exploziei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.