Un bărbat care lucra la o reţea de canalizare în localitatea Priboieni din judeţul Argeş a fost prins sub un mal de pământ, marţi după-amiază. Primele date de la faţa locului arătau că acesta nu are funcţii vitale, el fiind resuscitat de echipajele medicale şi preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Bărbatul prins sub malul de pământ a fost resuscitat. După ce echipajele medicale au reuşit sa restabilească activitatea cardiacă a acestuia, salvatorii au continuat acţiunea de eliberare a victimei de sub pământ. Între timp, la faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, care a preluat victima.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform primelor informaţii de la faţa locului, bărbatul a fost surprins de o surpare a malului iar partea inferioară a corpului i-a fost prinsă sub pământ. El a se află în stop cardio-respirator. Potrivit oficialilor ISU Argeş, la ora transmiterii acestei ştiri i se fac manevre de resuscitare. 
La faţa locului se află şi un echipaj al Poliţiei oraşului Topoloveni, care va face investigaţii privind contextul în care s-a produs incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.