O tânără de 22 de ani a murit, marţi după-amiază, în localitatea arădeană Nădab, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren care circula pe ruta Timişoara-Oradea. Patru trenuri vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între una şi trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit CFR Infrastructura, traficul feroviar între Nădab - Şimand a fost redeschis la ora 19:12.
 
Astfel, trenul Interregional 10501 va ajunge în staţia de destinaţie cu o întârziere de 189 de minute; IR 1533 (care a preluat şi călătorii din trenul R 3747) va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 101 minute; IR 1537 va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 61 minute; R 3116 va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 115 minute.
 
UPDATE - "Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 ianuarie 2022, în jurul orei 16.00, ca urmare a neasigurării de către conducătorul auto la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Nădab – Şimand, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul privat Interregional 10501, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Oradea. Din informaţiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniţi, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism", au transmis reprezentanţii CFR SA.
 
Trenurile afectate, care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor la locul accidentului, sunt: R 3474 Arad - Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord - Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea - Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34.
 
"Menţionăm faptul că toate trenurile staţionate temporar, până la finalizarea cercetărilor de la locul accidentului rutier, sunt alimentate cu energie electrică şi căldură", a precizat CFR SA.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "În această după-masă, în jurul orei 16, poliţiştii Oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, judeţul Arad. Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea", a transmis Poliţia Judeţeană Arad.
 
În urma impactului, tânăra, aflată singură în maşină, a murit.
 
FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.