Un accident rutier a avut loc, joi seară, în judeţul Arad, între localităţile Horia şi Şiria, în care au fost implicate şapte persoane. Trei dintre acestea au fost duse cu ambulanţele la spital, pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Din cercetări a reieşit că un bărbat de 19 ani, din localitatea Galşa, care conducea un autoturism pe D.J.709 dinspre Şiria spre Horia la km 21+900 intra în coliziune cu un autoturism condus de un alt tânăr de 19 ani, din localitatea Şiria. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a 3 persoane, pasageri în autoturisme, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi seară, IPJ Arad. 
 
Conducătorii autoturismelor au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: În accident au fost implicate două autoturisme.
 
”În această seară, în jurul orei 19:00, pompierii arădeni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier între localităţile Horia şi Şiria, în care au fost implicate două autoturisme.  De îndată, un echipaj SMURD s-a deplasat la locul intervenţie iar în sprijinul acestuia au intervenit şi două echipaje SAJ”, transmite ISU Arad. 
 
În urma accidentului au rezultat 7 victime conştiente şi cooperante, neîncarcerate.
 
”Victimele au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital, după cum urmează: Echipajele SAJ au transportat la spital 2 victime; Echipajul SMURD a transportat o victimă. Patru victime au refuzat transportul la spital”, mai precizează ISU Arad. 
 
Pentru decuplarea bornelor şi asigurarea măsurilor PSI, un echipaj SVSU a fost prezent la locul producerii accidentului.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabileasca modul în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.