Primele date ale poliţiştilor braşoveni în ancheta deschisă după ce un copil de trei ani a murit, lovit de o maşină în curtea unui imobil, arată că autoturismul implicat în accident era condus de un adolescent de 14 ani. Adolescentul este unchiul copilului, fratele tatălui victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Primele date din anchetă arată că tatăl micuţului care şi-a pierdut viaţa a lăsat autovehiculul cu cheile în contact, pentru a descărca ceva din acesta şi, profitând de neatenţia acestuia, adolescentul de 14 ani a urcat la volan, au declarat pentru News.ro oficiali ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. 
 
Copilul de trei ani a fost lovit în timp ce autoturismul condus de unchiul său dădea cu spatele. 
 
Ancheta urmează a stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 14 ani, ar fi manevrat un autovehicul în curtea imobilului anterior menţionat, ulterior, ar fi surprins şi accidentat băiatul, în vârstă de 3 ani, ce se afla în aceeaşi curte”, informează, luni, Poliţia judeţeană Braşov.
Surse din anchetă afirmă că adolescentul este unchiul copilului.
 Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 10.50, în curtea unui imobil din localitatea Hărman.
Băieţelul de trei ani a fost transportat la spital imediat după accident, însă cadrele medicale au declarat decesul.
„În cauză, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, continuă cercetările în vederea lămuririi şi stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, mai transmite IPJ Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.