O ameninţare cu bombă a fost primită, marţi dimineaţă, vizând Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, poliţiştii fiind nevoiţi să evacueze persoanele din cele două instituţii. În total au fost evacuate 400 de persoane. Verificările s-au finalizat, nefiind descoperite probleme

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Cele două echipe de specialişti pirotehnişti - din cadrul Serviciului Român de Informaţii, respectiv Serviciului pentru Acţiuni Speciale - au finalizat activităţile la instituţiile în cauză. Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
UPDATE: ”La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, respectiv ai Poliţiei municipiului Medgidia, pentru restricţionarea circulaţiei în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către poliţişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa. La faţa locului se află şi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, care asigură zona pentru măsuri de protecţie şi stingere a incendiilor”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
Sursa citată a precizat că specialişti pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii efectuează, la acest moment, controlul Curţii de Apel Constanţa, iar concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.
 
Toate persoanele din ambele instituţii au fost evacuate - aproximativ 400 de persoane.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: "Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a precizat că poliţiştii, jandarmii şi pompierii sunt la faţa locului, iar la acest moment sunt evacuate persoanele din cele două instituţii.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.