O ambulanţă SMURD aparţinând ISU Argeş a fost implicată într-un accident rutier, duminică după amiază, pe o stradă din municipiul Piteşti, autospeciala care se deplasa la o intervenţie răsturnându-se după ce a fost lovită de un alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE - Din autoturism a rezultat o victimă, pasagera din dreapta şoferului, care a suferit o contuzie toracică, a fost asistată medical de către echipajul SAJ şi transportată la spital, iar din ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat unde se aflau 4 persoane, şoferul, 2 paramedici SMURD şi un voluntar din programul ,,Salvator din pasiune", au rezultat 3 victime care au necesitat îngrijiri medicale şi transportul la spital cu echipajele SMURD. 

 Cei doi paramedici în vârstă de 33 de ani, unul a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie hemitorace stânga, otoragie stânga şi suspiciune de fractură la nivelul claviculei stângi, celălalt prezenta un traumatism lombar, iar voluntarul în vârstă de 30 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral, o plagă la nivelul capului şi o contuzie lombară stânga.
 
- Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii ISU Argeş, accidentul a aut loc pe strada Republicii din Piteşti.
Ambulanţa, care se deplasa ca un caz, a fost lovită de un autoturism, iar în urma impactului s-a răsturnat pe partea stângă. În momentul accidentului, în autospecială se aflau trei membri au echipajului SMURD şi un voluntar.
În sprijinul acestora au intervenit alte două autosanitare, respectiv un echipaj SMURD specializat în terapie intensivă mobilă şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş.
Primele date arată că echipajul aflat în ambulanţa răsturnată nu au suferit leziuni grave, precizează ISU Argeş.
 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.