Un camion încărcat cu deşeuri de carton a luat foc, luni seară, pe autostrada A 10, în judeţul Alba. Trei echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului pentru stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: Incendiul izbucnit la un camion pe autostrada A 10 a fost lichidat. Potrivit pompierilor, cauza izbucnirii focului o reprezintă un scurtcircuit.
 
Camionul tracta două remorci, iar incendiul a izbucnit în prima dintre acestea. Astfel, focul a distrus patru dintre cei zece paleţi cu carton transportaţi.
 
În urma intervenţiei pompierilor, a fost evitată extinderea flăcărilor la capul tractor şi la cea de-a doua remorcă.
 
ISU Alba precizează că, în urma incendiului, nimeni nu a fost rănit. Camionul circula de la Sibiu spre Cluj.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Incendiul a cuprins un camion încărcat cu deşeuri din carton şi care se afla pe autostrada A10, la ieşirea din zona localităţii Decea.
 
Iniţial, la faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, ulterior un al treilea echipaj fiind trimis pentru stingerea incendiului. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea de stingere este în desfăşurare. Nu a fost stabilită, deocamdată, cauza incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.