O femeie a murit, sâmbătă, supă ce a alunecat pe stânci, pe traseul Piatra Secuiului din Munţii Trascău. La faţa locului au intervenit echipaje medicale, inclusiv o ambulanţă de terapie intensivă, însă turista nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Poliţia judeţeană Alba anunţă că a deschis o investigaţie pentru stabilirea cauzelor decesului turistei în contextul în care există date conform cărora femeia ar fi fost lovită de o stâncă. 
„La data de 2 septembrie 2023, poliţiştii au fost sesizaţi, cu privire la faptul că, pe raza localităţii Rimetea, o persoană a fost accidentată. Din primele cercetări, ar fi vorba despre o femeie de 43 de ani, din judeţul Timiş, care, în timp ce se deplasa pe un versant, ar fi fost lovită de o stâncă”, informează oficialii Inspectoratului de Poliţie judeţean Alba.
Aceştia precizează că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe traseul Piatra Secuiului, în apropierea localităţii Rîmetea din judeţul Alba.
Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Salvamont Alba au intervenit pentru recuperarea şi acordarea primului ajutor unei turiste care a alunecat pe stânci şi a căzut.
Când salvatorii au ajuns la faţa locului, femeia era în stop cardio-respirator. Echipajele medicale i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.