O femeie a fost rănită grav, miercuri după-amiază, după ce s-a răsturnat cu un ATV, în zona pârtiei Arieşeni din judeţul Alba. Alături de aceasta se afla un bărbat, care a suferit rănit uşoare. Femeia era inconştientă şi a fost intubată, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Oradea. În urma accidentului, drumul naţional 75 a fost blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit ISU Alba, Staţia de Pompieri Câmpeni a intervenit la accident rutier produs pe DN 75, în zona Arieşeni - Vârtop.

”În accident au fost implicate două persoane (una de sex masculin şi una de sex feminin) aflate pe un ATV care s-a răsturnat. Victima de sex feminin este inconştientă, intubată, iar bărbatul este conştient, având leziuni minore, refuzând transportul la spital. De asemenea, la locul accidentului se afla un medic care a acordat primul ajutor medical victimei de sex feminin până la ajungerea forţelor”, a arătat sursa citată.

FOTO: ISU Alba
FOTO: ISU Alba

Acolo au fost trimise două ambulanţe SMURD B2, o ambulanţă SAJ şi elicopterul SMURD de la Jibou.

Femeia a fost transportată de elicopterul SMURD la SJU Oradea

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei judeţene Alba, accidentul în care a fost implicată o femeie care circula pe un ATV a avut loc în zona Pârtiei Arieşeni, pe drumul naţional 75.

Femeia este inconştientă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat la kilometrul 29+800 al drumului, pe sensul de mers Vârtop-Câmpeni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.