Un accident rutier a avut loc, luni, între localităţile Ucea şi Arpasu, pe DN 1, la limita între Sibiu şi Braşov, între două autoturisme. Două persoane au rămas încarcerate au fost resuscitate însă au decedat în urma accidentului. Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 53 de ani şi o persoană de sex masculin în vârstă de 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Cele două persoane descarcerate în urma accidentului nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate de către personalul medical, a transmis ISU Braşov.
 
Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 53 de ani şi o persoană de sex masculin în vârstă de 20 de ani.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Braşov.
 
În sprijn se deplasează şi ISU Sibiu cu un echipaj cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi doua echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.
 
Cele două victime ale accidentului au fost descarcerate, sunt în stop cardio-respirator şi li se aplică manevre de resuscitare.
 
Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 1 Braşov-Sibiu, la kilometrul 261, în apropierea localităţii Ucea, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu. 
 
În accident au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind răsturnat pe carosabil. Traficul rutier este oprit în totalitate. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.