Trei autoturisme în care se aflau 1o persoane au fost implicate într-un accident în lanţ produs miercuri, pe drumul naţional 2, în judeţul Suceava. Având în vedere numărul mare al persoanelor implicate, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Două dintre cele trei persoane evaluate au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe Suceava, transmite ISU Suceava, iar cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital. Începând cu ora 11:56 autorităţile din Suceava au decis dezactivarea planului roşu de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE -  Începând cu ora 11:56 autorităţile din Suceava au decis dezactivarea planului roşu de intervenţie. Două dintre cele zece persoane implicate în accident au fost duse la spital, iar a treia victimă a refuzat să fie dusă pentru investigaţii medicale suplimentare.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe drumul naţional 2, pe raza localităţii Dănila. 
 
„Datorită numărului mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenţiei, cu ora 11:18, la nivelul judeţului Suceava s-a activat planul roşu de intervenţie”; anunţă ISU Suceava.
 
La locul accidentului intervin pompierii militari cu patru ambulanţe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două autospeciale folosite pentru transport personal şi victime multiple, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava. 
 
„În eveniment au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conştiente şi cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la faţa locului”, precizează reprezentanţii ISU Suceava. 
 
 Două dintre cele trei persoane evaluate sunt transportate la unitatea de primiri urgenţe Suceava, transmite ISU Suceava. Cea de-a treia victimă refuză transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.