Nouă persoane au fost transportatre la spital în urma unui accident în care au fost implicate 2 autoutilitare şi un ansamblu auto, produs vineri, pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, în zona centurii Sibiului. A fost activat Planul roşu de intervenţie şi a fost solicitat un elicopter SMURD. Două dintre persoanele rănite, un bărbat şi o femeie, au fost găsite încarcerate. Elicopterul SMURD a preluat un bărbat cu un traumatism grav la picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Începând cu ora 09:13, Planul Roşu a fost dezactivat, a precizat ISU Sibiu.

UPDATE - Şi cea de-a 9 victimă este transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Are un atac de panică şi o stare de rău, anunţă ISU Sibiu.

Toate cele 9 victime sunt transportate la spital: 1 de către elicopterul SMURD, 4 de către echipajele ISU şi 4 de către echipajele SAJ. 

UPDATE -După sosirea la faţa locului s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane, toate fiind asistate medical şi conştiente, conform ISU Sibiu.

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost încarcerate, fiind extrase de echipajele de descarcerare. 
 
Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. 
Un bărbat cu un traumatism grav la picior, de aproximativ 40 de ani, urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. 
Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat cu traumatism ocular. 
Alte 4 victime au fost transportate la Spitalul Militar din Sibiu. 
 A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale şi refuză transportul la spital. 

UPDATE - Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 

La faţa locului sunt mobilizate 2 ambulanţe SMURD, 1 autospecială de descarcerare, 1 maşină de stingere, 1 autospecială pentru transport victime multiple  şi 4 ambulanţe SAJ şi a fost solicitat ăi un elicopter SMURd.
 
Din primele informaţii, în evenimentul rutier sunt implicate 2 autotrenuri şi 1 camionetă de marfă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, la kilometrul 245 - Centura municipiului Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoutilitare şi un ansamblu auto. În urma impactului au rezultat 5 victime, ce urmează a fi evaluate medical”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeş.

Se estimează reluarea traficului după ora 09:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.