O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs, miercuri, pe drumul naţional 7, în judeţul Argeş. Circulaţia pe acest tronson este complet blocată, în localitatea argeşeană Drăganu. Accidentul a avut loc după ce un autoturism a intrat pe contrasens, fiind vorba despre o maşină a Aeroportului din Sibiu, condusă de directorul instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din judeţul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcţia Vâlcea către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor,  a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Piteşti. În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenţia echipajelor specializate de pompieri. Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat”, a transmis IPJ Argeş.
 
În urma accidentului, au rezultat alte trei victime, toate din primul autoturism: şoferul de 46 de ani, dar şi două pasagere, de 42, respectiv 34 de ani, ambele din Sibiu.
 
Poliţiştii l-au testat cu etilotestul pe şoferul de 46 de ani, rezultând că nu a consumat alcool. 
 
Pe parcursul cercetărilor, traficul a fost blocat.
 
”În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a arătat Poliţia Argeş.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că maşina care a intrat pe contrasens este proprietatea Aeroportului din Sibiu. Numele bărbatului aflat la volan coincide cu cel al directorului instituţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Primele date de la locul evenimentului arată că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a rămas blocată în unul dintre autovehicule, fiind scoasă moartă dintre fiarele maşinii. 
 
Alte trei persoane primesc îngrijiri medicale.
 
Circulaţia pe DN 7 este blocată pe ambele sensuri în zona localităţii Drăganu din judeţul Argeş, acolo unde s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.