Un grav accident rutier s-a produs, duminică după amiază, pe autostrada A 3 Bucureşti-Ploieşti, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoplatformă. În urma impactului, o persoană a rămas blocată în autoturism, iar două persoane sunt inconştiente. Un copil de aproximativ trei ani este şi el rănit, dar leziunile nu sunt grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cele două victime inconştiente în urma accidentului se află în comă. Este vorba despre o femeie de 27 de ani, care a fost transportată de elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, şi de o femeie de 32 de ani care a fost dusă de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă la unitatea de primiri urgenţe Ploieşti. 
Tot la UPU a fost dusă şi victima minoră a accidentului, un copil de patru ani, care este conştient. În accident a mai fost rănit un bărbat de 26 de ani care a fost dus tot la UPU Ploieşti.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Coliziunea s-a produs pe autostrada Bucureşti – Ploieşti, între un autoturism şi o autoplatformă, fiind implicate cinci persoane, transmite ISU Prahova.
Doi dintre cei implicaţi sunt inconştienţi, iar pentru scoaterea din autoturism a uneia dintre victime a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Printre cei implicaţi se află şi un copil de doi-trei ani, care nu este grav rănit, suferind escoriaţii.
La locul accidentului intervine şi un elicopter SMURD care va prelua victimele aflate în stare gravă. 
De asemenea, la intervenîie se află de asemenea o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.