Un accident feroviar a avut loc, vineri după amiază, în judeţul Dâmboviţa, unde un tren de persoane a lovit un camion care transporta lemne, primele date arătând că un pasager din camionetă are nevoie de îngrijiri medicale. Paramedicii care intervin la faţa locului evaluează starea de sănătate a pasagerilor garniturii feroviare. Pasagerul autoutilitarei a fost transportat la spital, în timp ce cei 53 de călători din tren sunt în stare bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cincizeci şi trei de pasageri, între care trei copii, se aflau în trenul care a lovit o camionetă încărcată cu lemne. Aceştia au fost verificaţi de către echipajele medicale trimise la locul accidentului, iar starea lor este bună, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa. 
 
Pasagerul din autoutilitară, un tânăr în vârstă de 17 ani, este rănit.
 
"Pasagerul din autoutilitară, conştient şi cooperant, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe din Târgovişte. Şoferul prezenta escoriaţii pe un membru superior şi a refuzat transportul la spital. Echipajele de pompieri sunt în continuare la fata locului pentru asigurarea zonei”, precizează sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc în localitatea Pătroaia, iar la faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, echipaje SMURD, dar şi pompierii de la descarcerare. Primele date de la locul accidentului arată că un pasager aflat în autoutilitara care transporta lemne şi care a fost lovită de tren este rănit, primind îngrijiri medicale la faţa locului. 
„Pompierii evaluează situaţia pasagerilor din tren în vederea identificării eventualelor persoane afectate de accident”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.