Un accident extrem de grav s-a produs sâmbătă după amiază pe drumul naţional 2 din judeţul Neamţ. Trei oameni şi-au pierdut viaţa, după ce o motocicletă a lovit un biciclist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - A murit şi a treia persoană implicată în accidentul produs sâmbătă pe raza comunei Gherăeşti, judeţulo Neamţ.

Este vorba despre o femeia aflată pe motocicletă. Medicii SMURD Iaşi care au ajuns la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar eforturile au fost zadarnice.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs în zona comunei Gherăeşti, pe drumul naţional 2-E85. Primele date de la faţa locului arată că o motocicletă a lovit în plin o bicicletă pe care se afla o femeie. În urma evenimentului, femeia de aproximativ 30 de ani a murit pe loc.

Pentru alte două persoane, echipajele medicale trimise la faţa locului au demarat manevrele de resuscitare chemând, între timp, şi elicopterul SMURD. Un bărbat de 38 de ani a fost şi el declarat decedat, iar la ora transmiterii acestei ştiri se încearcă resuscitarea celei de a treia persoane implicată în accident.

Traficul rutier în zona accidentului este complet blocat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.