Două maşini s-au ciocnit, joi seară, şi apoi s-au răsturnat, în judeţul Gorj, pe DN 67. O persoană a fost încarcerată, iar traficul în zona localităţii Scoarţa este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Ajunse la locul evenimentului, echipajele de intervenţie au constatat că au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una era incarcerata. Imediat, colegii noştri au început operaţiunile pentru descarcerare şi scoaterea victimei in vederea acordării primelor îngrijiri medicale la fata locului şi transportul acesteia la spital. Astfel, persoana incarcerata a fost preluată de echipajul SAJ Gorj şi transportata de urgenta la UPU Tg-Jiu, iar celeilalte victime i-au fost acordate îngrijiri medicale la fata locului de către echipajele specializate”, a transmis ISU Gorj.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, localitatea Scoarţa, judeţul Gorj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. O persoană este încarcerată”, a transmis, joi seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a rpecizat că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

IPJ Gorj a precizat că după ce s-au ciocnit, cele două maşini s-au răsturnat – una pe carosabil, una în afara acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.