O coloană de maşini s-a format pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri, duminică, pe autostrada Timişoara – Arad, în zona localităţii Orţişoara, unde un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, autorităţile blocând circulaţia o oră pentru cercetări. În urma impactului, un bărbat din maşină a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite şi preluate de echipaje medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

CITEȘTE ȘI Şoferul mort în accidentul de pe autostrada Timişoara - Arad avea 18 ani şi se ducea la un concurs automobilistic

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, accidentul a avut loc pe Autostrada A1, pe segmentul Timişoara- Arad, în zona localităţii Orţişoara, fiind implicat un autoturism.

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un parapet marginal.

În urma impactului, un bărbat din maşină a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite şi preluate de echipaje medicale. În zonă a fost solicitat şi un elicopter SMURD. 

Circulaţia rutieră a fost oprită de autorităţi aproximativ o oră, pentru efectuarea cercetărilor, timp în care s-a format o coloană de maşini pe cinci kilometri spre Arad.

Maşina implicată în accident făcea parte dintr-un grup de mai multe autoturisme care se deplasau la Arad pentru o expoziţie.

Unul dintre răniţi a afirmat că ar fi făcut pană şi din acest motiv şoferul a pierdut controlul volanului.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat pe sensul spre Arad.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.