Un adolescent de 15 ani este cel suspectat că a trimis în ultima perioadă mesaje de ameninţare cu privire la amplasarea unor bombe, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii şi autorităţi publice, dar şi ale unor firme din România. Cercetările vizează săvârşirea infracţiunii de ameninţare în scop terorist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 29 august, ca urmare a activităţilor investigative derulate de poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi structurile subordonate, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, a fost identificată persoana care ar fi conceput şi transmis, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii şi autorităţi publice, dar şi ale unor persoane juridice din România, mesaje de ameninţare cu privire la amplasarea unor dispozitive explozive”, a transmis IGP. 
Sursa citată a precizat că persoana bănuită este un minor, de 15 ani, cetăţean român.
Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în scop terorist.
În ultimele zile, mai multe instituţii din Bucureşti şi din ţară au primit ameninţări privind amplasarea unor bombe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.