Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort miercuri seară, în locuinţa sa din Capitală, suspect fiind un chiriaş. Doi bărbaţi au fost duşi la audieri, a anunţat Poliţia Capitalei. Ulterior, a fost găsit un al treilea bărbat căutat în acest caz, el urmând a fi audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În noaptea de 01 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, anunţă Poliţia.
Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML pentru autopsie.
”Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, precizează Poliţia Capitalei.
Surse din anchetă afirmă că în conflict au fost implicate mai multe persoane,una dintre ele fiind lovită în timp ce încerca să intervină între agresor şi victimă.
Disputa ar fi pornit de la discuţii pe tema chiriei pe care ar fi trebuit să o achite chiriaşul.
Alte persoane care locuiau tot cu chirie în imobil au fost audiate la Poliţie.
 
"Doi dintre bărbaţii căutaţi de Serviciul Omoruri au fost depistaţi şi conduşi la sediul serviciului, urmând a fi audiaţi de procurorul criminalist", a transmis ulterior Poliţia Capitalei.
 
Joi seară, Poliţia Capitalei a anunţat că cel de-al treilea bărbat căutat de Serviciul Omoruri a fost depistat, urmând a fi audiat de procurorul criminalist.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.