Şaizeci de turişti, adulţi şi copii - care se aflau în vacanţă într-o zonă din localitatea Lereşti, judeţul Argeş - au fost evacuaţi, marţi după-amiază, după ce drumul care duce către zona în care amplasaseră corturi şi rulote a fost afectat de o viitură. Turiştii au fost duşi la o cabană şi la un alt spaţiu de cazare dintr-un târg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Argeş a transmis, marţi după-amiază, că în total au fost evacuate apoximativ 60 de persoane. 
 
”60 de persoane care erau campate în localitatea Lereşti, cu corturi şi cu rulote, vor fi evacuate din zonele unde a ajuns viitura”, a transmis ISU Argeş. 
 
Persoanele au fost duse  la o cabană din zonă şi la un alt spaţiu de cazare dintr-un târg. 

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Ploile torenţiale din ultimele ore au afectat mai multe zone din judeţul Argeş.
 
În Rucăr, un drum care duce către o unitate turistică a fost blocat, marţi după-amiază, între Valea lui Ivan şi Barajul Pecineagu, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În zonă nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Tot în Rucăr, pompierii au intervenit  pentru evacuarea apei din două locuinţe. 
 
În localitatea Lereşti, un alt drum care duce spre un loc unde mai mulţi turişti şi-au amplasat un cort şi o rulotă a fost blocat de ape. Cei nouă turişti, între care se află patru copii, au fost evacuaţi şi vor fi cazaţi până miercuri la o cabană care aparţine Administraţiei Bazinale de Apă, situată în Lereşti.
 
Şi în oraşul Câmpulung pompierii au intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.