Autorităţile din comuna prahoveană Păuleşti, situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, într-o zonă de şes, anunţă că un urs a fost văzut, miercuri, în localitate. Primăria recomandă oamenilor să nu se apropie de animal şi să sune imediat la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost  identificată prezenţa unui urs  în satul Păuleşti,  pe  strada  Colinei, respectiv Măgurei! Dacă îl vedeţi, vă rugăm să păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta sau să îl hrăniţi! Sunaţi  de îndată la Numărul de Urgenţă 112!”, este mesajul postat miercuri de Primăria comunei Păuleşti pe pagina de Facebook a instituţiei.
Comuna Păuleşti este situată la câţiva kilometri de Ploieşti, într-o zonă de şes, cu ieşire la drumul naţional 1 şi este parţial înconjurată de o pădure. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Nu este prima dată când în localitate îşi fac apariţia urşii. De altfel, exemplare de urs au fost văzute anul trecut şi anul acesta şi în municipiul Ploieşti, amplasat la 60 de kilometri de capitală, anul trecut un urs fiind capturat în incinta unei rafinării, după zile întregi de căutări, şi relocat într-o zonă împădurită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.