Un tânăr de 25 de ani s-a înecat miercuri dimineaţă în Dâmboviţa, în zona căminelor studenţeşti din Regie. Conform martorilor, tânărul ar fi intrat în apă pentru a salva un adolescent de 16 ani, care până la urmă a ieşit singur, în prezent fiind internat la Spitalul ”GrigoreAlexandrescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scafandrii ISU Bucureşti - Ilfov au intervenit miercuri, în jurul orei 6, pentru căutarea-salvarea a doi tineri care au intrat în râul Dâmboviţa, în zona căminelor studenţeşti din Regie.
 
Cel care a intrat primul în apă a fost adolescentul  de 16 ani, care a reuşit să iasă până la sosirea echipajului ISU, a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”,
Cel de al doilea tânăr, despre care martorii susţin că a intrat să îl salveze pe primul, are 25 ani. Acesta nu a mai reuşit să iasă din apă şi a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.