Tânărul suspectat că a înjunghiat mortal cu un cuţit un băiat de 20 de ani la o petrecere de majorat din localitatea Ciurea a fost reţinut pentru omor, urmând a fi dus în faţa judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii l-au identificat pe autorul crimei din noaptea de sâmbătă spre duminică de la petrecerea din comuna ieşeană Ciurea, fiind vorba de un tânăr de 22 de ani.
 
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, acestia dispunând reţinerea agresorului pentru comiterea infracţiunii de omor.
 
”Procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul că în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetăţuii, com. Curea, judeţul Iaşi, în timpul căreia a izbucnit o altercaţie între tinerii prezenţi. Unul dintre aceştia a fost lovit cu un cuţit şi a decedat. Din primele declaraţii ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.
 
Tânărul care a comis crima va fi prezentat judecătorilor cu propunerea emiterii mandatului de arestare.
 
Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere de majorat care a avut loc în judeţul Iaşi. Alţi doi tineri au ajuns la spital.
 
Unul dintre tinerii răniţi, în vârstă de 19 ani, se află internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, fiind stabil. El are mai multe plăgi înjunghiate. Celălalt tânăr rănit, de 19 ani, prezenta două plăgi înjunghiate superficial, iar după ce a primit îngrijiri medicale la acelaşi spital a plecat acasă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.