Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi vândut, în mod repetat, cannabis, cu 50 de lei pentru un gram, către consumatori din judeţul Cluj. Acesta a fost prins după ce poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au efectuat verificarea unui autoturism, fiind identificate droguri de risc şi de mare risc, dar şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Porivit Poliţiei Române, la data de 23 noiembrie, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat verificarea unui autoturism, fiind identificate droguri de risc şi de mare risc, dar şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit 1,4 kg substanţa cristalină de culoare gălbuie (4 - CMC), precum şi 560 de grame de cannabis”, precizează Poliţia.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, la data de 24 noiembrie a.c. fiind pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară.

”Din cercetările efectuate a reieşit că, în perioada 2022-2023, un tânăr, de 21 de ani, a procurat şi vândut, în mod repetat, cannabis, cu 50 de lei pentru un gram, către consumatori din judeţul Cluj. De asemenea, tot în mod repetat, ar fi oferit, cu titlu gratuit, diferite cantităţi de canabis. În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani. Prezentat instanţei, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acţiunile derulate au beneficiat şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, mai arată Poliţia Română. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.