Cadavrul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea, iar poliţiştii şi procurorii au demarat cercetările. Autorul, un tânăr de 18 ani, a fost prins şi este audiat. Din primele informaţii, se pare că acesta a lovit-o şi a înjunghiat-o, iar când a murit a îngropat-o în zona denumită Goranu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, poiţiştii audiază un tânăr în vârstă de 18 ani, care este bănuit că şi-a ucis iubita în vârstă de 19 ani, după care a îngropat-o în pădurea Goranu, în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din primele informaţii, tânărul şi-a bătut şi înjunghiat iubita, iar cadavrul fetei a fost găsit miercuri dimineaţă, fiind ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Tânărul a fost identificat şi găsit, el fiind dus în faţa ancheattorilor pentru audieri.

Cazul va fi cercetat de procurorii Parchetulu de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.