Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat în piept, cu un cuţit, sâmbătă dimineaţă, în faţa unui club de manele din Timişoara, de către Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în jurul orei 5.00.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială şi nu a rămas internat în spital.

La clubul de manele s-au deplasat poliţişti care au deschis o anchetă, dar şi echipaje SMURD.

Albert Balint a fost condamnat, în trecut, la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.