Un tânăr de 19 ani a căzut de la etajul 1 din clădirea internatului unei unităţi de învăţământ din Craiova, fiind transportat la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de o unitate medicală din municipiul Craiova, despre faptul că la camera de gardă a fost adus un tânăr de 19 ani care ar fi căzut de la etaj.
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că tânărul, în timp ce se afla în internatul unei unităţi de învăţământ, din municipiul Craiova, ar fi escaladat pervazul geamului de la etajul 1, căzând de la o înălţime de aproximativ cinci metri”, arată IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.