Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Prahova, a fost reţinut pentru viol, el fiind suspectat că timp de peste un an şi-a abuzat sexual fiicele în vârstă de sase, respectiv nouă ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Marian Popescu, poliţiştii secţiei 2 Ploiesti au reţinut, miercuri, si au propus arestarea preventivă a unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Ariceştii Rahtivani, suspectat că şi-a violat fiicele care au şase, respectiv nouă ani.

Abuzurile au început în anul 2016 şi ar fi avut loc chiar în locuinţa din Ploieşti în care bărbatul trăieşte alături de soţia şi cele două fiice. El s-ar fi închis în una dintre camere fie cu una dintre fete, fie cu cealaltă sau cu amândouă.

Anchetatorii nu au stabilit, deocamdată, dacă mama fetiţelor ştia despre abuzurile asupra lor.

La ora transmiterii acestei ştiri, suspectul a fost dus la Parchet, poliţiştii propunând procurorului de caz arestarea preventivă a acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.