Un poliţist a fost rănit, marţi seară, în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Craiova, după ce maşina de poliţie în care se afla, care circula cu semnalele luminoase în funcţiune, a fost lovită de un alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, o tânără de 21 de ani, din Gogoşu, conducea marţi seara un autoturism pe strada Potelu, din Craiova, iar la intersecţia în sens giratoriu cu străzile Caracal şi Henri Coandă, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autospeciale de poliţie, care circula cu semnalele luminoase în funcţiune.

În urma accidentului, un poliţist din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănit uşor.

Cei doi conducători auto au fost verificaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.