Drumarii au găsit, în timp ce au curăţat de gunoaie o parcare pe DN6, un pistol cu bile care fusese aruncat. Arma a fost predată Postului de Poliţie din comuna Lovrin şi urmează să fie analizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe lângă tot felul de lucruri aruncate pe marginea drumului, în parcări, drumarii au găsit miercuri un pistol cu bile.

”Pe lângă televizoare, frigidere, pe lângă piese auto de mari dimensiuni, saci cu legume şi fructe şi multe alte obiecte de uz casnic sau mai puţin casnic care se găsesc în parcările de pe drumurile naţionale odată cu acţiunile de curăţenie şi igienizare, drumarii care se aflau într-o parcare pe DN6, după localitatea Şandra, jud. Timiş, au descoperit… un pistol. A fost anunţată Poliţia, care a constatat că este vorba de un pistol cu bile”, a anunţat DRDP Timişoara.

Arma a fost predată, cu proces-verbal, Postului de Poliţie din comuna Lovrin şi urmează să fie supusă unei expertize.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.