Un om şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost răniţi, în noaptea de luni spre marţi, în judeţul Timiş, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul s-a izbit de un gard din beton şi s-a răsturnat. Poliţiştii au descoperit că maşina nu era înmatriculată, iar înainte de accident şoferul oprise la o benzinărie de unde a cumpărat alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, înainte de ora 3.00, la ieşire din localitatea Lovrin, spre Timişoara.

Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a izbit de un gard de beton, după care a fost proiectată într-un mal de pământ, a lovit din nou gardul de beton, s-a rostogolit şi a ajuns din nou pe asfalt.

În urma accidentului, şoferul a murit pe loc. Un pasager a ramas încarcerat si a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele maşinii, iar un alt pasager, un tânăr de 17 ani, a fost grav rănit, după ce a fost aruncat din maşină în urma impactului. Cei doi pasageri au fost duşi la spital, la Timişoara.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că maşina figurează ca radiată din circulaţie, în Spania. De asemenea, ei au aflat că cei aflaţi în maşină s-au oprit, cu câteva minute înainte de accident, într-o benzinărie din comuna Lovrin, de unde au cumpărat alcool.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.