Un număr de 24 de persoane, printre care şi 12 copii, au fost coborâte, miercuri, de jandarmii montani de la Cota 1400 în staţiunea Sinaia întrucât instalaţiile de transport pe cablu nu funcţionau, din cauza unei pene de curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Astăzi, în jurul orelor 15:40, jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au ajutat mai mulţi turişti rămaşi în zona Cota 1400 să ajungă în staţiunea Sinaia deoarece aceştia nu au putut coborî cu instalaţiile de transport pe cablu din cauza unei întreruperi a alimentării cu energie electrică", a anunţat Jandarmeria Română.
 
Întrucât nu s-a putut estima în cât timp se va remedia defecţiunea şi se apropia noaptea, jandarmii montani au luat hotărârea de a transporta în siguranţă turiştii, între care şi 12 copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, cu autospeciale de jandarmerie, până în staţiunea Sinaia, acolo unde erau cazaţi. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.