O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs pe drumul naţional 7, în judeţul Vâlcea, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de PoliţieJudeţean Vâlcea, accidentul a avut loc la kilometrul 202 Al DN 7, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, unde un bărbat de 28 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul pe care-l conducea şi în care se aflau trei persoane, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

În urma impactului una dintre persoanele aflate în autoturimsul care a pătruns pe contrasens a murit, iar alte două au fost rănite.

Şi şoferul autotutismului care circula regulamentar a fost rănit, el suferind o tăietură la o mână şi fiind dus la spital.

În urma accidentului circulaţia rutieră pe DN 7 se desfăşoară îngreunat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.