Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde un autoturism intrat pe contrasens s-a izbit violent de o altă maşină. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe DN 1, la kilometrul 126+900 de metri, în afara localităţii Buşteni.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 pe direcţia Braşov către Ploieşti, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani”, informează Poliţia Prahova. 
 
În urma impactului, şoferul care circula regulamentar a fost scos din maşină în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.
 
Alte trei persoane, între care un copil de şapte ani, au fost rănite. 
 
Şoferul în vârstă de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor extrem de grave care au şi dus, de altfel, la deces.
 
Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.