O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, marţi, după ce un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe DN 5, în judeţul Giurgiu. Cei şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Giurgiu a anunţat că accidentul a avut loc, marţi, în jurul orei 13.00, pe DN 5, în afara localităţii Plopşoru.

În accidentul a fost implicat un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, care se deplasa de la Bucureşti către PTF Giurgiu şi în care se aflau cetăţeni bulgari.

În urma accidentului, microbuzul în care se aflau 9 persoane - 7 adulţi şi 2 copii - s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, o persoană a rămas încarcerată şi a murit în urma accidentului.

Şase persoane, inclusiv cei doi copii, au fost transportate la spital, fiind in stare stabilă, fără traumatisme majore.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de poliţie rutieră, un echipaj poliţie rurală şi 7 ambulanţe. ISU Giurgiu a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi una pentru victime multuiple.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.