Un militar care şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, de Tribunalul Militar Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de plutonierul major Lucian Creastă, subofiţer operativ principal, pentru tentativă de omor, cu referire la infracţiunea de violenţă în familie.

Anchetatorii au cerut arestarea preventivă a lui Lucian Creastă, solicitarea fiind admisă joi de judecătorul de drepturi şi libertăţi  de la Tribunalul Militar Bucureşti, care a emis un mandat pe numele acestuia.

Lucian Creastă este acuzat că, în 8 martie, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla la domiciliul său, în stare de ebrietate, şi-a înjunghiat soţia, cu mai multe lovituri de cuţit, după care a încercat să se sinucidă.

"Militarul în cauză şi persoana vătămată au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale, iniţial la un spital din municipiul Roşiorii de Vede, iar ulterior la Spitalul Judeţean Teleorman. Potrivit concluziilor preliminare emise de către medicul legist, persoana vătămată a suferit leziuni produse prin lovire repetată cu corp dur tăietor, înţepător, care necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, fiind de natură a-i pune în primejdie viaţa”, au scris procurorii în referatul cu propunere de arestare preventivă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.