Un bărbat de aproximativ 70 de ani, din Galaţi, care a provocat, duminică, un scandal la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, înjurând personalul medical şi lovind o asistentă, a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Cătălin Bădin, a declarat, luni, că un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde un bărbat a provocat un scandal.

”S-a constat că în timp ce primea îngrijiri medicale bărbatul a agresat fizic şi verbal o asistentă medicală. El a fost sancţionat cu avertisment proferare de injurii şi expresii jignitoare şi cu o amendă de 1.000 de lei pentru provocare de scandal”, a declarat Bădin. 

În cazul în care asistenta medicală lovită va depune plângere la Poliţie, bărbatul de 70 de ani, care se pare că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a ajuns la spital, ar putea fi cercetat penal. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.