Un bărbat care lucra ca barman în clubul Underground din municipiul Iaşi este cercetat penal pentru loviri cauzatoare de moarte şi purtare abuzivă după ce, în timpul unui conflict cu un client, i-a dat acestuia un pumn în faţă, el lovindu-se cu capul de beton. Victima a murit după trei săptămâni de spitalizare. Procurorii au cerut arestarea preventivă a agresorului, însă judecătorii au respins propunerea, dispunând, în schimb, arest la domiciliu în cazul barmanului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele violente au avut loc în noaptea de 13 ianuarie, în faţa Clubului Underground din Iaşi, iar săptămâna aceasta victima a murit, procurorii începând urmărirea penală faţă de agresor pentru lovituri cauzatoare de moarte. 
 
”În fapt s-a reţinut că, la data de 13.01.2024, ora 04.34, Manolache Edward Paul, în timp ce se afla în faţa Clubului Underground situat în Galeriile Ştefan cel Mare şi Sfânt de pe Bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt, municipul Iaşi, fiind în exercitarea atribuţiilor de barman al S.C. Esco Centrum S.R.L. (Underground Pub) i-a aplicat persoanei vătămate Smoc Vlad o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a proiectat-o cu capul pe suprafaţa betonată din faţa uşii de acces, în partea exterioară a clubului, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral, cu fractură craniană occipitală, hematom subdural şi contuzie cerebrală, leziuni care au condus la decesul acesteia la data de 04.02.2024”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.
 
Victima avea 33 de ani.
 
Procurorii au ridicat şi au vizionat imaginile preluate de camerele de supraveghere din zonă, inclusiv de cele amplasate în interiorul şi exteriorul Clubului Underground, au audiat martori şi au efectuării expertizei medico-legale - necropsie.
 
În 5 februarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus reţinerea suspectului şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia. Marţi, Tribunalul Iaşi a respins propunerea, dispunând, în schimb, arestarea la domiciliu a barmanului inculpat pentru agresiune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.