Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost prins de poliţiştii din judeţul Olt, după ce fusese dat în urmărire internaţională deoarece, în luna aprilie a anului trecut, a spart o bancă din Italia, de unde a furat împreună cu alte persoane un bancomat şi suma de 120.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Iancu Jianu şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut o descindere domiciliară pe raza comunei Iancu Jianu.

În urma activităţii, poliţiştii au depistat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu, urmărit internaţional de autorităţile judiciare italiene pentru comitere infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul era căutat întrucât, la data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor şi un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul şi ceilalţi complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat şi suma de 120.000 de euro.

Poliţiştii au prezentat bărbatul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, el fiind reţinut, urmând să fie predat autorităţilor din Italia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.