Un bărbat de 48 de ani, urmărit internaţional de autorităţile judiciare din Italia pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale, a fost depistat de către poliţişti la Timişoara. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior magistraţii Curţii de Apel Timişoara dispunând arestarea preventivă pentru 15 zile în scopul declanşării procedurilor de predare către autorităţile italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, cu o zi în urmă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, în municipiul Timişoara, un bărbat de 48 de ani, urmărit internaţional.

”Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului (furturi din societăţi comerciale) pe teritoriul statului italian”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior magistraţii Curţii de Apel Timişoara dispunând arestarea preventivă pentru 15 zile în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Italia.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Pentru depistarea barbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.