Un tânăr de 22 de ani, suspectat că a tâlhărit o femeie din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15.12, în jurul orei  01:30, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie au prins la scurt timp de la comiterea faptei, un bărbat de 22 de ani, care ar fi lovit cu pumnul o femeie şi i-a smuls din mână geanta, în care se aflau mai multe documente personale şi un telefon mobil. Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată precizează că, în baza probatoriului, tânărul a fost reţinut, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 formulând propunerea de arestare preventivă.

”Instanţa a dispus această măsură, cercetările fiind continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.