Echipaje de pompieri au fost solicitate să caute un bărbat în vârstă de 34 de ani dispărut, joi în jurul orelor prânzului, în apele râului Argeş, în localitatea Corbii Mari din judeţul Dâmboviţa. Şi în judeţul Giurgiu un copil dispărut de 24 de ore este căutat în zona localităţii Gostinu atât pe uscat, cât şi în apă, cu ajutorul scafandrilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Ţelea, pompierii de la Detaşamentul Titu şi cei de la Garda de Intervenţie Potlogi caută un bărbat în vârstă de 34 ani dispărut joi, în jurul prânzului, în apele râului Argeş, în timp ce se scălda. Bărbatul a fost văzut ultima dată dispărând în apă  în zona podului din localitatea Corbii Mari. Operaţiunea este una dificilă din cauza apei adânci şi a curenţilor puternici din zona respective, precizează ISU Dâmboviţa.

 

În paralel, echipaje de pompieri, ajutaţi de scafandri, caută un copil dispărut în zona unei ape în zona unei staţii plutitoare din localitatea Gostinu din judeţul Giurgiu. Copilul, în vârstă de 11 ani, a fost văzut ultima dată miercuri seară, iar tot atunci au început căutările atât pe uscat cât şi în apă, însă fără rezultat.

Şi la Ploieşti un copil în vârstă de 14 ani s-a înecat miercuri după amaiză în apele unui lac artificial amenajat într-un parc construit la marginea oraşului din fonduri europene. Când a fost scos din apă, copilul se afla în stop cardio-respirator şi a fost dus la spital, unde a fost internat, el fiind în comă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.