Un bărbat din comuna prahoveană Iordăcheanu acuzat că ar fi violat de tânără de 16 ani, va fi prezentat, miercuri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. El a fost reţinut după ce mama minorei a sesizat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, în urma cercetărilor s-a stabilit că, duminică seară, bărbatul s-ar fi oferit să o conducă acasă pe adolescenta de 16 ani care se afla în compania unui grup de prieteni, iar pe drum i-ar fi cerut acesteia să meargă la domiciliul său, sub pretextul că soţia lui

vrea să îi dea "ceva".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Minora l-a însoţit pe bărbat, fiind violată de acesta, în condiţiile în care, în realitate, soţia lui nu se afla acasă.

După ce a abuzat-o sexual pe minoră, bărbatul i-ar fi dat voie să plece acasă, mama fetei sesizând Poliţia a doua zi.

Bărbatul a fost reţinut marţi de anchetatori şi va fi prezentat, în cursul zilei de miercuri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.