Un bărbat de 40 de ani, suspectat că a lovit o femeie în sectorul 2 al Capitalei şi i-a sustrat mai multe bunuri în valoare de 6.000 de lei a fost prins de poliţişti, fiind reţinut. Surse judiciare spun că bărbatul este bănuit că ar fi comis în mod similar zece infracţiuni, una dintre victime fiind soţia unui judecător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că în data de  22.09.2018, în jurul orei  09.00, s-a reclamat faptul că o femeie a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, prin violenţă fiindu-i sustrase mai multe bijuterii pe care le avea asupra ei.

În urma cercetărilor, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au identificat un bărbat de 40 de ani, ca principal suspect în această cauză.

”Astfel, în data de 24.09.2018, bărbatul a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2 şi condus la sediul subunităţii pentru audieri, stabilindu-se în sarcina acestuia că în data de 22.09.2018, în jurul orei 09:00,  în timp ce partea vătămată se afla în drepul unui  imobil din acelaşi sector, prin întrebuinţarea de violenţe, ar fi deposedat-o de mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu în patrimoniul persoanei vătămate de 6.000 lei”, anunţă Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul este bănuit că ar fi comis în mod somilar zece infracţiuni, una dintre victime fiind soţia unui judecător.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.