Un bărbat de 42 de ani, din Vrancea, a murit, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DN 2. Un autoturism condus de bărbatul care a decedat şi un TIR cu deşeuri de carton s-au ciocnit frontal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipaje din Buzău şi Ialomiţa au intervenit, vineri seară, la un accident rutier produs pe DN 2.

”În zona localităţii Căldăruşeanca, judeţul Buzău, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi un TIR”, anunţă Centrul Infotrafic.

IPJ Buzău a precizat că, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Buzău către Bucureşti, un şofer în vârstă 42 de ani, din Vrancea, a  intrat în coliziune cu un autocamion condus pe direcţia Bucureşti către Buzău la volanul căruia se afla un conducător auto de 45 de ani, de asemenea din Vrancea. TIR-ul transporta deşeuri de carton.

”Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 42 de ani. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai transmis IPJ Buzău.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Ialomiţa au precizat că şoferul TIR-ului, conştient, cooperant a fost evaluat de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestuia la unitatea spitalicească.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.