Un bărbat de 33 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a atacat două femei pe stradă, în Bucureşti, în locuri diferite, dar în mod similar. Poliţia Capitalei mulţumeşte tuturor cetăţenilor care au sunat pentru a oferi date despre suspectul care iniţial era neidentificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma cazului înregistrat săptămâna trecută pe raza Sectorului 6, unde două femei au fost lovite de o persoană necunoscută, facem precizarea că în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Capitalei a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit de săvârşirea faptelor. Poliţiştii Secţiei 25 l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ieri acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură”, a transmsi, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de arest. 

”Folosim acest prilej să mulţumim cetăţenilor care au sunat şi au oferit informaţii pentru identificarea bărbatului”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Vineri, poliţiştii din Bucureşti au cerut ajutorul cetăţenilor entru identificarea unui vărbat suspectat că a agresat două femei.

Agresiunile au avot loc pe stradă, în locuri diferite, iar anchetatorii nu au exclus varianta ca ambele agresiuni să fi fost săvârşite de acelaşi autor.

Prima agresată a fost o tânără, care a scăpat după ce un martor a intervenit, ulterior o femeie fiind găsită căzută în zona unui complex comercial. Aceasta din urmă a ajuns la spital în urma agresiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.