Poliţiştii de frontieră de la Moldova Nouă au intervenit pentru a-i acorda ajutor unui bărbat care făcea kite-surfing pe Dunăre şi care a căzut în apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Echipajul unei ambarcaţiuni a Poliţiei de Frontieră de la Sectorul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, pe timpul derulării misiunii de supraveghere pe fluviul Dunărea, a observat, pe direcţia km. flv. 1072, un practicant de kite-surfing care căzuse în apă şi le făcea semne că are nevoie de ajutor”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al Poliţiei de Frontieră. 
 
Poliţiştii de frontieră au început o acţiune de salvare a bărbatului, acesta fiind scos din apă şi adus în siguranţă la bordul ambarcaţiunii. 
 
Bărbatul, un cetăţean român, prezenta semne vizibile de oboseală, dar nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportat în siguranţă la mal.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.